Bilek Güreşi Şampiyonasında Beypınar Rüzgarı Esti

Okulumuz bilek güreşi yıldız kız ve yıldız erkek takımı, 15-16 Şubat tarihinde Sivas’ta yapılan il birinciliği müsabakalarından madalyalarla döndüler.

Erkeklerde ise Ekrem YILDIRIM, Halil ÇAYLAK, Osman ÇAYLAK, Mücahit YILDIRIM okulumuz adına yarışmalarda ter döktüler.

Kızlarda Amine Durmaz, Meryem Vural, Zeliha Sude Serçe ve Ayşegül DELİCAN,

Zeliha Sude SERÇE hem sağ kol, hem de sol kolda çıktığı yarışmada Sivas Şampiyonu olurken Meryem VURAL ise Sivas 3.sü oldu.

Erkeklerde ise Osman Çaylak çok talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ersin SANDAL’ın yaptığı ititazlara rağmen farklı kiloda yarıştırılan Osman Çaylak’ın müsaba esnasında dirseğinden sakatlanarak hastaneye götürüldü. Kolu alçıya alınan Osman Çaylak şampiyonluk hedefiyle geldiği yarışmadan madalya kazanamadan dönmek zorunda kaldı.

Osman Çaylak’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor ve takımımıza nice başarılar diliyoruz

06.03.2024 36

06-03-202406-03-202406-03-2024